Verkkokauppaan tästä

Tuoteryhmät

Tuote-esittelyt

Ilmankostutusjärjestelmät

Unifog ilmankosteutusjärjestelmät

Kylmä ilma voi sisältää vähemmän vettä kuin lämmin ilma. Tästä syystä sisäilma on kuivaa talviaikana. Esimerkiksi: kun 0 °C ilma, jonka suhteellinen kosteusprosentti on 50 %, lämmitetään 20 °C:een sen suhteellinen kosteus tippuu 13 %:iin. Kuiva ilma johtaa sisätiloissa ja tuotannoissa ongelmiin esim. materiaalien muutoksina tai staattisen sähkön aiheuttamina sähköisku- ja pölyhaittoina.

Päämiehemme,Tanskalainen Unifog, on ollut markkinoilla jo yli 20 vuotta ja onkin tunnettu alan vahvana asiantuntijana ja innovatiivisena kehittäjänä. Unifog-ilmankosteutusjärjestelmiä on asennettu ympäri Eurooppaa jo yli 5000:n kohteeseen joista Suomessa on jopa 500.

Unifog-laatuun on helppo luottaa, järjestelmät räätälöidään aina asiakkaan tarpeen mukaan ja jokainen järjestelmä testataan tehtaalla ennen kun ne asennetaan asiakkaalle. Tarjoammekin ”avaimet käteen” -palvelun yhdessä päämiehemme kanssa.

Asiakkainamme on mm.: paperi- ja painoteollisuus, elektroniikkateollisuus, elintarviketeollisuus, puuteollisuus, tekstiiliteollisuus, teollisuusmaalaamot, konserttisalit, teatterit, toimistot, ATEX-tilat jne.

Ilmankosteus vaikuttaa myös ihmisten hyvinvointiin; ei enää kuivuneita limakalvoja, kuivuudesta johtuvia nenäverenvuotoja eikä staattisia sähköiskuja.

Asiakkaille on tarjolla tarpeen mukaan kolmea erityyppistä kostutusjärjestelmää; korkeapainejärjestelmä, paineilmajärjestelmä ja taajuusjärjestelmä. Tarjoamme myös kaikkiin järjestelmiimme vedenkäsittelylaitteet; käänteisosmoosion, vedenpehmentimet ja UV-valon.

 

Lataa Unifog yleisesite tästä.

Korkeapainejärjestelmä

Korkeapainejärjestelmä on energiaystävällinen tapa tuottaa tarvittava kosteus....

Paineilmajärjestelmä

Paineilmajärjestelmä käyttää vesisumun muodostukseen paineilmaa. Järjestelmä...

Taajuusjärjestelmä

Taajuusjärjestelmä on monikäyttöinen. Suuttimien kapasiteetti on joko 1-8 l/h tai 3-16 l/h riippuen...

Vedenkäsittely

Suomessa on yleisesti erittäin puhdas juomavesi, mutta riippuen asiakkaan vedenlaadusta ja...

                  

ETUSIVU      |       AJANKOHTAISTA      |       TUOTTEET     |       PALVELUT      |       YRITYS      |       YHTEYSTIEDOT

Copyright © BBTechnics Oy - All rights reserved.

Site Powered by Whitestone Oy